Catcoon is een strategisch adviesbureau.

Gedreven door onze waarden bouwen we de brug tussen technologie, mensen en business.

  • Helder. Eerlijke communicatie in elke stap.​
  • Vertrouwen. Zorgen verdwijnen waar kennis begint.​
  • Menselijk. Gestructureerd, maar geen machines. ​
  • Vastberaden. Met het oog op groei.

Onze waarden zijn het kloppende hart van alles wat we doen bij Catcoon. Ze vormen de kern van onze werkwijze en zijn leidend in elke beslissing die we nemen.

Hoe gaan we te werk?

Bij Catcoon geloven we dat maatwerk essentieel is om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften. We bekijken elke uitdaging als een uniek verhaal. Tegelijkertijd passen we consequent onze beproefde Catcoon-methodiek toe, die cruciaal is voor het succesvol lanceren van digitale diensten. Deze methodiek rust op vier pijlers, waar mensen steeds centraal zijn.

Ons team: human & research driven

Bij Catcoon staan mensen centraal in alles wat we doen. Ze zijn de drijvende kracht achter elke beslissing, zowel binnen ons team als jouw organisatie en dit gedurende je gehele digitale transformatie.

Ons team bestaat uit experts die elk een cruciale bijdrage leveren aan verschillende facetten van je digitale transformatie. We hebben ruime sector ervaring in corporate omgevingen en beschikken over een breed scala aan specifieke expertises.

Onze vijf grootste krachten als team zijn

Skill matrix grafiek hier

Dankzij de inzet op interne research en development, excelleren we in het benutten van het zakelijke potentieel voor de meest recente technologieën zoals Web3, Open AI en ESG. Klaar om de markt voor te blijven? Wij hebben de kennis in huis voor jouw doelen.