Catcoon is een strategisch adviesbureau

Gedreven door onze waarden bouwen we de brug tussen technologie, mensen en business. Onze waarden zijn het kloppende hart van alles wat we doen bij Catcoon. Ze vormen de kern van onze werkwijze en zijn leidend in elke beslissing die we nemen.

Helder. Eerlijke communicatie in elke stap.​
Vertrouwen. Zorgen verdwijnen waar kennis begint.​
Menselijk. Gestructureerd, maar geen machines. ​
Vastberaden. Met het oog op groei.

Onze aanpak en 4 pijlers van digitale transformatie

Bij Catcoon geloven we in maatwerk dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Elke uitdaging zien we als een uniek verhaal, waarbij we onze beproefde Catcoon-methodiek toepassen. Deze rust op vier pijlers, met steeds de mens centraal, en is cruciaal voor het succesvol lanceren van digitale diensten.

Ons team: mensgericht en onderzoeksgebaseerd

Bij Catcoon staan mensen centraal in alles wat we doen. Ze zijn de drijvende kracht achter elke beslissing, zowel binnen ons team als in jouw organisatie gedurende je gehele digitale transformatie.

Ons team bestaat uit experts met ruime sectorervaring in Human Resources & Payroll, Pharma, Publieke sector en Energie. Ze beschikken over een breed scala aan specifieke skills en leveren cruciale bijdragen aan de verschillende stappen van je digitale transformatie. Onze 4 grootste krachten als team zijn:

Dankzij onze focus op interne research en development benutten we het zakelijke potentieel van de nieuwste technologieën zoals Web3, Open AI en ESG. Klaar om de markt voor te blijven? Wij hebben de kennis in huis voor jouw doelen.

Onze klanten

Contacteer ons

Zit je met vragen? Zin in een samenwerking? Ons kantoor in Antwerpen staat altijd open voor nieuwe ideeën. Laten we samen zitten en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken.

Meer weten? Contacteer ons.