Diensten

Catcoon is een gespecialiseerd adviesbureau dat innovatieve en strategische diensten levert. We richten ons op digitale uitdagingen op product-, proces-, data- en organisatieniveau, met stevige expertise in Human Resources & Payroll, Pharma, de Publieke sector en Energie.

Door in te zetten op hoge betrokkenheid, advies op maat te brengen en proactief handelen, vergroten we de impact op jouw digitale transformatie en creëren we gebruikersgerichte producten voor mensgerichte organisaties.

Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen die wij zien?

In digitale transformatie kom je vaak tal van grote uitdagingen tegen. Deze variëren van technologische implementaties tot culturele veranderingen. Welke zijn dit volgens ons en hoe bieden we hier oplossingen voor.

Weerstand tegen veranderingen Je weet dat verandering nodig is om vooruit te komen, maar je zit vast. Hoe kom je verder?
Legacy systemen Technologische evolutie is constant. Bijblijven is cruciaal. Hoe ga je constructief om met verouderde software?
Competenties & expertise Een organisatie met diverse talenten en kennis. Hoe laat je hen samenwerken en op één lijn komen?
Processen & cultuur Iedereen werkt anders en elk team heeft een eigen cultuur. Hoe stem je dit op elkaar af en verander je?
Leiderschap & change management Grote organisaties hebben veel lagen. Hoe bereik je die en overtuig je stakeholders van jouw project?
OKR's & KPI's Het is vaak moeilijk om meetbare doelstellingen te formuleren. Hoe selecteer je de juiste KPI’s.

Hoe lossen wij de grootste uitdagingen op?

Wij bieden vijf services die gericht zijn op het overwinnen van de meest complexe uitdagingen. Met deze diensten zorgen we voor innovatieve oplossingen, strategische inzichten en duurzame groei.

Onze klanten

Contacteer ons

Zit je met vragen? Zin in een samenwerking? Ons kantoor in Antwerpen staat altijd open voor nieuwe ideeën. Laten we samen zitten en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken.

Meer weten? Contacteer ons.